Search
 • Vrouwen Wielren Vereniging Langszij
 • Bereik ons via info@langszij.nl
Search Menu

Onze trainers

Dit zijn onze trainers! Zij zorgen ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. En omdat we over drie trainers én een back-up trainer beschikken, traint Langszij zelfs in 3 niveaugroepen. Zo fiets je altijd lekker op jouw eigen niveau.

 • Kees van Maanen

  Kees van Maanen

  Trainer

  Kees is al jaren trainer bij Langszij. Hij staat altijd voor je klaar en kent als geen ander de leuke routes in en om Nijmegen.

  Is er hier ergens ook een bakje koffie te krijgen?

 • Jet Wildeman

  Jet Wildeman

  Trainster

  Naast dat ze licentie wedstrijden rijdt, traint Jet de dames van Langszij. Met haar wedstrijd ervaring is ze een welkome toevoeging aan Langszij. Ze weet iedereen enthousiast te maken en te motiveren om net dat beetje extra te geven.

  Het vrouwenwielrennen in Nederland is echt super leuk en ondernemend!

 • Wendy de Graaf

  Wendy de Graaf

  Back-up trainster

  Ik ben Wendy de Graaf en ik wielren inmiddels al bijna 20 jaar. Sinds 2013 ben ik betrokken bij Langszij als Trainer. Fietsen is machtig mooi; in je eentje wegdromend of uitwaaiend, als radar in een perfect lopende waaier, tijdrijdend waarbij je maximaal gaat of gezellig kletsend in een groep. Ik hoop iets van mijn passie en ervaring te kunnen delen en zo ook jullie enthousiasme en fietsprestaties te vergroten.

  Fietsen is machtig mooi!