Search
 • Vrouwen Wielren Vereniging Langszij
 • Bereik ons via info@langszij.nl
Search Menu

Bestuur

Een actief bestuur, toptrainers en enthousiaste commissies. Dat zijn de belangrijkste schakels van Langszij. Samen houden we de ketting soepel draaiend. Hieronder lees je meer over het bestuur.


 • Martine Kox

  Martine Kox

  Voorzitter

  Welkom, leuk dat je er bent! Samen met Lieke en Marloes streef ik er naar om Langszij de mooiste vrouwen wielren vereniging van NL te laten zijn. Kernwaarden daarbij zijn kwaliteit, veiligheid en gezelligheid. Langszij en samen langs...zij

  Hop hop...de fiets op

 • Marloes van de Kolk

  Marloes van de Kolk

  Secretaris

  Probeer je in contact te komen met Langszij? Dan kan het goed zijn dat je als eerst met mij te maken krijgt. Ik beheer de mailbox, post en communicatie met de NTFU en Start2Bike. Ook zorg ik ervoor dat de ledenadministratie actueel is en dat er van alle vergaderingen een verslagje komt. Maar het meest geniet ik van Langszij op de racefiets of MTB!

  Gewoon blijven trappen, dan kom je er vanzelf.

 • Lieke Steenhof

  Lieke Steenhof

  Penningmeester

  Als penningmeester beheer ik natuurlijk de financiën binnen Langszij. Dat betekent het lidmaatschap en de sponsorgelden innen, maar vooral samen met het bestuur en onze leden kijken hoe we ons geld het beste kunnen besteden. Dat doe ik het liefste aan... nog meer Langszij!

  Geld maakt niet gelukkig. Fietsen wel.

 • Renate Kerkhof

  Renate Kerkhof

  Renate is dit jaar in het bestuur gekomen.