Search
 • Vrouwen Wielren Vereniging Langszij
 • Bereik ons via info@langszij.nl
Search Menu

Bestuur

Een actief bestuur, toptrainers en enthousiaste commissies. Dat zijn de belangrijkste schakels van Langszij. Samen houden we de ketting soepel draaiend. Hieronder lees je meer over het bestuur.


 • Marinel

  Marinel

  Voorzitter

  In 2014 stapte ik voor het eerst op de wielrenfiets en ben ik vrijwel direct lid geworden van Langszij. Wielrennen is voor mij ontspannen met de wind door de haren, maar ook fanatiek meedoen en grenzen verleggen. Ik vind Langszij een gezellige, prachtige club waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

 • Evelien

  Evelien

  Secretaris

  Stuur je een bericht aan info@langszij.nl? Grote kans dat Anne of ik je mail als eerste zien. Als secretaris houd ik me samen met Anne o.a. bezig met de inkomende mail en de ledenadministratie. Zelf ben ik sinds 2018 lid van VWV Langszij en heb ik het erg naar mijn zin bij de vereniging. Dat gun ik anderen ook! VWV Langszij is een sportieve vereniging die samen fietsen, veiligheid en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

 • Moniek

  Moniek

  Penningmeester

  Als je op zoek bent naar de ideale combinatie van fanatiek wielrennen en gezelligheid dan ben je bij Langszij aan het goede adres! Ik ben sinds 2017 lid van Langszij en heb door de wekelijkse trainingen heel wat aan mijn wielrentechniek kunnen bijschaven, en hiernaast een heleboel gezellige dames leren kennen om de prachtige omgeving van Nijmegen op de fiets mee te verkennen. Verder mag ik als penningmeester zorg dragen voor de financiën van club. Langszij kiest er al jaren bewust voor om te investeren in trainers die de dinsdagavondtrainingen verzorgen en hiernaast hebben we een budget voor een gezellige borrel of andere clubactiviteiten op zijn tijd. Tot ziens op de fiets!

 • Anne

  Anne

  Algemeen bestuurslid - secretaris

  Ik ben opgegroeid met fietsen. Mijn ouders hadden allebei geen auto dus het was de normaalste zaak van de wereld om alles op de fiets te doen. Zo fietste ik als klein kind door weer en wind van Nijmegen naar Mook. Als het echt koud was werden er kranten in de schoenen gestopt door mijn opa en fietste ik in het donker terug door Heumensoord. Afzien was het, maar het heeft me er niet van weerhouden om me in 2013 aan te melden bij de oudste vrouwelijke wielrenvereniging van Nederland. Nu, 7 jaar laten, fiets ik nog steeds met heel veel plezier bij deze prachtclub! Ik heb me vanaf het begin af aan ontzettend welkom gevoeld. Inklikken, tempo bijhouden, klimmen en dalen waren de eerste maanden een echte uitdaging, maar er werd altijd rekening met me gehouden en dat gebeurt nu nog steeds! Kortom, de volgende 7 jaar zal je me ook nog voorbij zien flitsen in de kleuren van Langszij!

 • Wendy

  Wendy

  Algemeen bestuurslid - Trainingen

  Ik ben sinds 2013 actief bij Langszij. Eerst als trainster maar nu rijd ik afwisselend ook mee. Dit jaar ben ik in het bestuur actief waarbij ik vooral wil zorgen voor een snelle communicatie met de trainers. Het blijft uniek om met een heel damespeloton door de polder of over de dijken te rijden. Daar kan ik erg van genieten.

 • Sarah

  Sarah

  Algemeen bestuurslid

  Als algemeen bestuurslid draag ik graag bij aan het nog leuker maken van de leukste, gezelligste en sportiefste fietsvereniging van Nijmegen!